اعلام جایگاه دانشگاه بیرجند در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۲۵۸۵ اخبار ستادی
 رتبه بندی و ارزیابی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸ اعلام شد.
اعلام جایگاه دانشگاه بیرجند در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه‌ها که از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام” ISC “اعلام شد، دانشگاه بیرجند در بازه 60-47 دانشگاه‌های جامع وزارت علوم و رتبه 41+  را در بین ۱۰۳دانشگاه کشور قرار گرفت.
در این رتبه بندی دانشگاه بیرجند در معیار« خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات» رتبه 2۵ و در معیار « اثرگذاری اقتصادی» رتبه 43 را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرده است.
بر اساس این گزارش، دانشگاه بیرجند در معیار «بین المللی سازی» رتبه 35 و در معیار «فناوری و نوآوری» رتبه 58 را بین دانشگاه‌های جامع کشور به‌دست آورده است. همچنین  دانشگاه بیرجند درحوزه پژوهش رتبه 42 و در آموزش رتبه 35 را به‌دست آورد.
شایان ذکر است؛ رتبه ‌بندی دانشگاه‌های کشور هر ساله از طرف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC براساس معیارهای مختلف در شش حوزه آموزش(با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش(با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری(با وزن ۲۰ درصد)، بین المللی سازی(با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی(با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات(با وزن ۵ درصد) انجام می‌شود.

آخرین ویرایش۲۲ فروردین ۱۴۰۰