کارگاه «تغذیه سالم در زندگی خوابگاهی» برگزار شد

کارگاه «تغذیه سالم در زندگی خوابگاهی»به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری کانون همیاران بهداشت، توسط سیده سمیه اصغری کارشناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای دانشجویان برگزار شد.

به مناسبت هفته سراهای دانشجویی کارگاه آموزشی «تغذیه سالم در زندگی خوابگاهی» توسط سیده سمیه اصغری کارشناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، ویژه دانشجویان، یکشنبه 29 اردیبهشت در اداره بهداشت و درمان برگزار شد. در این کارگاه، اصغری به بیان مباحثی در خصوص الگوی تغذیه سالم، اثر تغذیه بر سلامتی، رابطه تغذیه با چاقی، رابطه تغذیه با خستگی، رژیم ­های لاغری غلط و خطاهای تغذیه ای در فصل امتحانات پرداخت. و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.