برگزاری پنجاه و دومین گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

پنجاه و دومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از ۳ تا ۵ خرداد ۱۴۰۲ با حضور مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند در دانشگاه شیراز برگزار شد.

مراسم افتتاحیه پنجاه و دومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور ، با حضور دکتر هاشم داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر ابراهیم علی‌دوست قهفرخی مدیر کل تربیت بدنی سازمان، مدیر کل شاهد و ایثارگر، رئیس دانشگاه شیراز، مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند و مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، برگزار گردید.
در ابتدای این گردهمایی، دکتر هاشم داداش پور ضمن تشکر از زحمات مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها در سال گذشته اعلام کرد سازمان امور دانشجویان قصد دارد امسال المپیاد فناورانه و بازی های دیجیتال و المپیاد بازی های سنتی و بومی محلی را برگزار نماید.
در ادامه این گردهمایی با برگزاری پنج کارگاه در قالب توسعه ورزش دانشگاهی، بررسی وضعیت سامانه سجاد و ستاو، ساختار و نیروی انسانی تربیت بدنی دانشگاه‌ها، مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی و توسعه زیر ساخت‌های ورزشی به کار خود ادامه داد.