برگزاری دوره آموزشی «طرح امید» ویژه مددکاران اجتماعی و کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی

کارگاه آموزشی «طرح امید» با حضور خانم فاطمه خردپژوه، کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی و مدرس طرح امید در استان، مددکاران اجتماعی و کارشناسان مرکز مشاوره، روز پنجشنبه 24 آذر ماه ۱۴۰۱، ساعت 8 تا 13 و 16 تا 20 به مدت 9 ساعت، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خراسان جنوبی، در محل مرکز مشاوره روان‌شناختی بشارت برگزار گردید.

طرح «امید» مربوط به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری است که به تولید و ترویج دانش، آداب و اخلاق و مهارت‌های زندگی به وسیله کار عملی، بازی و سایر شیوه‌های متنوع تدریس می‌پردازد. این طرح به عنوان شیوه علمی و با توجه همه جانبه بر الزامات بوم شناختی، باعث توان افزایی و رساندن شخص به خودانگیختگی و مرحله خودیاری، آن هم به آسان‌ترین شیوه و در کوتاهترین زمان می‌شود.

اجرای این طرح توسط مددکاران اجتماعی در خوابگاه‌های دانشگاه بیرجند از جمله برنامه‌های مرکز مشاوره و توانمندسازی در ترم آتی می‌باشد.

نظر شما :