تقدیر از حامیان اداره بهداشت و درمان در دوران پاندمی کرونا

اداره بهداشت و درمان دانشگاه در جلسه ای از همکاری ها و حمایت های خالصانه نیروهای پرتلاش خدمات خوابگاه­ ها در زمان شیوع پاندمی کرونا قدردانی نمود.

در این جلسه که روز شنبه 21 آبان ماه 1401و با هدف تقدیر از زحمات نیروهای خدمات خوابگاه های دانشجویی در محل اداره بهداشت و درمان برگزار گردید، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان ضمن گرامیداشت یاد مرحوم دکتر خورشیدزداه معاون محترم دانشجویی به شرح خلاصه ای از فعالیت های اداره بهداشت و درمان در زمان پاندمی کرونا پرداخت و گفت: موفقیت اداره بهداشت و درمان در ارتقای شرایط بهداشتی خوابگاه ها در زمان حضور دانشجویان جز با همیاری و حمایت های خالصانه نیروهای زحمتکش خدمات خوابگاه­ ها میسر نمی شد. در پایان جلسه با اهدای بسته های بهداشتی و لوح تقدیر از همکاران قدردانی به عمل آمد.