چاپ مقاله دانشجوی دکتری علوم و مهندسی محیط زیست در معتبر ترین مجله ISI

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۸ کد : ۱۹۴۳۶ اخبار دانشکده

مقاله خانم الهام چمانه پور دانشجوی دکتری علوم و مهندسی محیط زیست دانشگاه بیرجند با عنوان:

تحت راهنمایی دکتر محمدحسین صیادی و مشاوره دکتر محمود حاجیانی (اعضای محترم هیات علمی گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند) در مجله معتبر  Advanced Composites and Hybrid Materials از معتبرترین مجلات ISI در حوزه نانوفناوری با  ضریب تاثیر IF=11.806 و رتبهQ1  به چاپ رسید.  لازم به ذکر است این مجله جز 10 درصد ژورنالهای معتبر حوزه نانو تکنولوژی می باشد.
در شرح این پژوهش میتوان بیان نمود که این چارچوب فلزی-آلی سنتز شده نسل جدیدی از نانوکامپوزیت های فتوکاتالیستی است که قادر به حذف دی اکسید کربن به عنوان مهمترین گاز گلخانه ای کره زمین می باشد تا گامی در جهت کاهش و رفع  یکی از بحران های قرن حاضر یعنی گرمایش جهانی، برداشته شود. این نانوکامپوزیت فعال با نور خورشید و دوستدار محیط زیست به دلیل وجود معماری منظم، مساحت سطحی زیاد و پایداری حرارتی و شیمیایی می تواند یک فناوری جایگزینی مقرون ‌به ‌صرفه‌ و سازگار با محیط‌زیست با عملکرد بسیار خوب جهت حذف دی اکسید کربن باشد.