برگزاری دوره آموزشی «اصول آموزش بزرگسالان»

دوره آموزشی «اصول آموزش بزرگسالان» بصورت ترکیبی (مجازی و حضوری) برگزار شد.

در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی دوره آموزشی "اصول آموزش بزرگسالان "، روز چهارشنبه 4 خرداد ماه 1401 به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری گروه علوم تربیتی به صورت  ترکیبی (حضوری و مجازی) و با حضور دکتر هادی پورشافعی، عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان مدرس کارگاه و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه بیرجند و سایر دانشگاه های استان خراسان جنوبی برگزار شد.
دکتر پورشافعی در این کارگاه به شرح مبسوطی در زمینه یادگیری، آموزش، فواید آموزش (منافع فردی، گروهی و سازمانی)، تعریف آموزش بزرگسالان، اهمیت، ماهیت آن، ضرورت های آموزش بزرگسالان و ارائه گزارشی از فقر آموزشی در ایران، طبقه بندی آموزش بزرگسالان به ایراد سخن پرداختند.

ایشان به سه شاخص مهم بزرگسالان شامل سن، بلوغ روانی و اجتماعی و نقش اجتماعی، اشاره و در خصوص دو مفهوم پداگوژی و آندراگوژی توضیحاتی ارائه نمودند. در پایان به چالش ها و آینده آموزش بزرگسالان پرداختند.