رویداد توسعه ایده‌های فناورانه شرکت گل گهر

رویداد توسعه ایده‌های فناورانه شرکت گل گهر

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در نظر دارد با هدف شناسایی، هدایت و توسعه ایده‌های نوآورانه و فناورانه محققین، دانشگاهیان و شرکت های دانش‌بنیان، رویدادی با عنوان " توسعه ایده‌های فناورانه گل‌گهر" در زمینه مسائل مرتبط با معدنکاری و فرآوری سنگ آهن برگزار نماید.

این رویداد در چهار مرحله دریافت ایده‌ها، ارزیابی تخصصی ایده‌های منتخب، معرفی و اهدای جوایز به ایده‌های برتر و توسعه و تجاری‌سازی ایده‌های منتخب برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان تا پایان شهریورماه ۱۴۰۱ فرصت دارند ایده‌های خود را از طریق ایمیل به نشانی idea@golgohar.com به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند و در صورت نیاز جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۳۴۴۱۴۲۴۱۰۲ مدیریت تحقیقات و فناوری شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر تماس حاصل نموده یا به وبسایت شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر به آدرس geg.ir مراجعه کنند.