برگزاری سی و یکمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۴۰۷۴ اخبار دانشکده

سی و یکمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/06/01 ساعت 12 به صورت مجازی برگزار شد.

در آغاز این جلسه دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در مورد مسائل مهم و جاری پردیس اطلاع رسانی کردند و با توجه به نزدیک شدن زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد، از مدیران و کارشناسان گروههای آموزشی درخواست کردند پیرو جلسه شورای تحصیلات تکمیلی در خصوص جذب داوطلبین کارشناسی ارشد طبق اینفوگراف ارسالی از گروه استعدادهای درخشان اطلاعات جذاب نظیر امکانات ویژه هرگروه ونیز فرصتهای شغلی هررشته به صورت تیتروار و خلاصه (یک اسلاید برای هر رشته) آماده و اطلاعات جمع آوری شده هر چه سریعتر توسط معاون آموزشی پردیس ارسال گردد.

در ادامه نیز در بخش آموزشی و پژوهشی، موارد آموزشی و بررسی و تعیین داور پروپوزالهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط دکتر خاشعی معاون آموزشی پردیس و دکتر حاجیانی مدیر پژوهشی پردیس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین  با توجه به اهمیت رشته های جدید و بین رشته ای بر برنامه ریزی برای سال آینده و راه اندازی رشته های مذکور تأکید شد.