امکان پذیر شدن ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد از طریق کنکور ۱۴۰۲ که تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ از مقطع قبل خود فارغ التحصیل می شوند

۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۵۶۸۷ اخبار اطلاعیه

احتراماً به استحضار آنسری از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند از طریق کنکور در سال 1402  که تا تاریخ 1402/6/31 موفق به اخذ مدرک کارشناسی خود نشده اند می رساند مطابق جلسه مورخ 1402/8/2 شورای بررسی موارد خاص سازمان سنجش، درصورتیکه تا تاریخ 1402/11/30 موفق به اخذ مدرک کارشناسی خود خواهند شد می توانند پس از دریافت مدرک نسبت به ثبت نام غیرحضوری و یا تکمیل ثبت نام قبلی خود تا آن تاریخ اقدام نمایند. به منظور ثبت نام غیرحضوری باید تصویر مدارک اعلام شده (که در دستورالعمل سازمان سنجش آمده) را در لینک زیر بارگذاری نمایید:

puya.birjand.ac.ir/educ/registration/index.php

پس از پایان ثبت نام اینترنتی، تحویل حضوری اصل مدارک به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه باید به انجام رسد. در صورت هرگونه اشکال و یا سوال در این خصوص با کارشناسان تحصیلات تکمیلی با شماره های (3117-3214) 05631023213 تماس حاصل فرمایید. با آرزوی موفقیت

لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۱۶ آبان ۱۴۰۲