گزینه ظرفیت راهنمایی پایان نامه سامانه پویای اساتید

کامل شدن گزینه ظرفیت راهنمایی پایان نامه سامانه پویای اساتید و اضافه شدن ظرفیت دانشجویان فعال به آن

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۴۸۹۶ اطلاعیه

احتراماً به اسـتحضار اعضای محترم هیئت علمی می رساند گزینه ظرفیت راهنمایی پایان نامه در سامانه پویا تکمیل و ظرفیت راهنمایی دانشجویان فعال به آن اضافه شده است. اساتید محترم با مراجعه به این گزینه می توانند از بیشینه ظرفیت، ظرفیت راهنمایی استفاده شده و ظرفیت راهنمایی باقیمانده خود برای دانشجویان مشغول پژوهش (دانشجویان دارای درخواست تعیین استاد راهنما و دارای پروپزال مصوب ثبت شده) و دانشجویان فعال (مجموع دانشجویان در شرف پژوهش و مشغول پژوهش) اطلاع یابند. همچنین لیست دانشجویان مشغول پژوهش و دانشجویان در شرف پژوهش (دارای درخواست تعیین استاد راهنما و فاقد طرح پژوهشی مصوب ثبت شده) نیز قابل مشاهده و بررسی است.

لازم به توضیح است پس از ثبت تاریخ دفاع در تب ارزشیابی طرح پژوهشی شماره سه دانشجو توسط نماینده محترم تحصیلات تکمیلی جلسه دفاع، نام دانشجو از لیست دانشجویان مشغول پژوهش استاد خارج خواهد شد. همچنین با ثبت پروپزال در طرح پژوهشی شماره سه و تایید نهایی آن، نام دانشجو از لیست دانشجویان در شرف پژوهش حذف و بطور برخط به لیست دانشجویان مشغول پژوهش اضافه خواهد شد.